Vasiljević podnela ostavku u Nadzornom odboru Politike

Ostavite komentar


  1. Mislite u nadzornom odboru Politike ad. Iz neznanja ili s predumisljajem konstatno ne razdvajate Politiku od Politike ad, sto je krajnje neprofesionalno i ako hocete nekolegijalno.Time štetite ugledu dnevne novine koja uredjivacki nema nikakve veze sa vec dugo sramnim nedeljnikom. Ali sve jednom dođe na svoje.

  2. Sretan vam put .. ! Svaka vam cast … nebi vi dali otkaz da nemate neki dogovor sa istima? zbog mojih odlazite. Dajete otkaz I stajeta na stranu samoprozvanog predsednika A/V … coveka bez pardona, morala i osnovne ljudske casti ! Coveka koji izmislja dobijene orderenje. Coveka koji izmislja aferu za aferom, coveka koji sprovodi razgranicenje zemlje !! Bez obzira na dilemu da li je to moguce ili nije, a svi znamo da nije! Bez obzira sto radi protiv ustava !! Nepostujuci stav sopstvenog naroda i Crkve , gde su apsolutno svi …da ni jedan deo Kosmeta I Metohije ne sme da se preda !! Nezavisno od toga sto on to zeli , dogovarajuci se sa ubicama i neprijateljima njegovog naroda ?? Tvoj predesednik koga svi napadaju.. jedan on !, Iako je tu laznu politiku i takozvano razgranicenje licno on I njegovi poslusnici smislili..!! Zasto ? Zato da bi pokazali da nesto znaju I na taj nacin pomognu sami sebe , kako bi sakrili obecamo .!! Jer je bas taj tvoj predsednik i mali Dacic ..su se obavezali da Srbija prizna Kosovo i tako proda svoj narod ! Da prizna Kosovo, u obliku kako ga priznaju oni koji su ga oteli..!, Iako KiM nam nemoze niko oduzeti nikakvom Silom ovoga sveta ako ga vas predsednik” zbog koga “dajete otkaz” licno ne preda ..?? Zato, dosta je vise bilo njegovog I vaseg…novinarskog spinovanja , laganja, I manipulisanja ovim narodom.. pogotovu sto taj isti vas predsednik” svaljuje krivicu na taj isti napaceni narod ili na takozvane Velike narododavce i belosvetske bitange iz EU i dalje ! Na kraju krajeva nije Srpski narod a ni ti veliki potpisali Brielski Sporazum .. potpisali su ga on I hrami Daca ! Iako niko ziv nezna sta su obecali ? Iako su duzni da rade po ustavu , obaveste javnost, sta se desava I za zatvorenih vrata ,,,? Bolje bi bilo da ste I vi pisali o tome ! A ne stitite umisljenu vlast , gde je vama novinarska cast I Hipokrtova zakletva ?? Koje se vrcina novinara u Srbiji I neseca….zaboravljena je Pravda , istina se sakriva od vec razbijenog i umornog Srpskog Slobodarskog Naroda ! Svaka cast postenim novinarima! Malo is je na stranu naroda ostalo ! A vi … vi bi ste se trebali stideti svoje lazne ostavke !! Kako srece da ih je i u takozvanoj vlasteli , da se oslobodi tiranije ovaj napaceni Srpski Narod … Zelim vam mirne snove ?

  3. Gospođo Vasiljević, doskorašnji glodur „Ilustrovane politike“ Saša Gajević je sada državni sekeretar za informisanje. A Vi samo „necenzurišite laži“ i promovišite “ istinu“ Srećno Vam bilo…jednom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.