Željko Veselinović (Sindikat Sloga): Nisam zloupotrebio funkcij poslanika 1Foto: (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Laž je i neistinita tvrdnja iz Javnog preduzeća Pošte Srbije da sam danas zloupotrebio funkciju poslanika i da sam na na silu pokušao da uđem na sastanak predsednika Nadzornog odbora Pošte sa predstavnicima Sindikata Sloga, izjavio je predsednik tog sindikata Željko Veselinović.

„Istina je da sam sa potpredsednikom Sloge Pavlom Heđešijem ušao u šalter salu u Takovskoj i seo na pod u znak protesta i podrške štrajkačima glađu, jer je predhodno čovek iz protokola, kako se predstavio na ulazu, insistirao da na sastanak mogu da uđu dva od tri štrajkača, što je bilo neprihvatljivo i nije u skladu sa duhom pregovaranja“, naveo je Veselinović u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, da je hteo da opstruira rad Pošte, sigurno ne bi izašao napolje posle nekoliko minuta, već bi kao predsednik sindikata kome štrajkači pripadaju organizovao protest na nivou Centrale u masovnijem broju i ostao unutra.

To, kako kaže, ne isključuje kao mogućnost u narednom periodu ukoliko ne dođe do pomaka i rešavanja pitanja poštara koji štrajkuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari