Er Srbija uvodi let do Mostara od 15. aprila 1Foto: BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/MO

Er Srbija će od 15. aprila 2024. godine uspostaviti direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, saopštila je ova kompanija.

Er Srbija će do Mostara leteti tri puta nedeljno, ponedeljkom, petkom i nedeljom, avionom tipa embraer 175, a let traje 50 minuta.

Avio-karte su u prodaji od danas, sa cenom od 56 evra po smeru pa naviše, dok je povratna karta u ekonomskoj klasi od 104 evra.

“Direktna avio-linija između Beograda i Mostara prvi put je uvedena pre nešto više od šest decenija, odnosno 1962. godine. Posle 30 godina pauze, zahvaljujući ugovoru koji smo danas potpisali, ponovo ćemo poleteti do tog grada u Bosni i Hercegovini. Uvereni smo da će ta linija biti korisna putnicima, pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, da će olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu. Uvođenjem Mostara u našu mrežu destinacija, letećemo do čak 17 gradova bivše Jugoslavije i na taj način, preko Beograda, region povezati sa destinacijama širom Evrope, Severne Amerike i Azije do kojih Er Srbija leti”, izjavio je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari