Koliko je slobodnih radnih mesta ponuđeno na Sajmu zapošljavanja u Subotici 1Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica, foto: J. Patarčić/Danas

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizovaće Sajam zapošljavanja u četvrtak, 10. novembra, u periodu od 10 do 14 časova u svojim prostorijama na adresi Jovana Mikića broj 12.

Učešće na manifestaciji do sada su prijavila 24 poslodavca, a kao i svake godine, imaju potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, pa svako može da pronađe adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Poslodavci su iskazali potrebe za radnicima bez obzira na obrazovni profil, kao što su šivači, radnici na sparivanju i savijanju čarapa, operateri u proizvodnji, građevinski radnici, čistači prostorija, polireri, presači, bravari i zavarivači, magacioneri i operateri u kontroli kvaliteta.

Sa završenom srednjom stručnom spremom traženi su zavarivači, namotavači, presači, operateri na CNC mašinama, bravari-kotlari, farbari, pletači, brusači, metaloglodači, električari, mašinski tehničari, elektromehaničari, mašinbravari, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, operateri na kontroli kvaliteta mašinske ili elektro struke, ispitivači i planeri proizvodnje mašinske ili elektro struke, administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, kuvari, šankeri, poslastičari, prodavci-kasiri i poslovođe maloprodajnog objekta, agenti terenske prodaje, IT operateri, točioci goriva, blagajnici, vodoinstalateri, moleri, vozači C i E kategorije, radnici u skladištu i punionici gasa.

Poslodavci imaju potrebe i za radnicima sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, diplomiranim mašinskim i elektro inženjerima, inženjerima elektronike, tehnolozima i vođama odeljenja održavanja opreme mašinskog ili elektro usmerenja, praktikantima u departmanu kvaliteta, praktikantima u departmanu procesnog inženjeringa, kao i vođama tima inženjera u laboratoriji tehničkog usmerenja i šefovima gradilišta.

Na Sajmu zapošljavanja poslodavci će ponuditi oko 300 slobodnih radnih mesta, koja će se popuniti kako u ovom trenutku, tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja Sajma.

Nezaposlenima će na manifestaciji biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca, a tokom razgovora imaće priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema sopstvenom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci će preuzimati radne biografije, obavljati preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovarati o uslovima za zapošljavanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari