Povećati brzinu na 130 km/h na nekim delovima auto-puta

Ministarka Zorana Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Kako to na nekim delovima autoputa. U Srbiji svi autoputevi u celini projektovani su sa racunskom brzinom od 120 km/h. ^ako je bilo i u Hrvatskoj jer jedna zemlja smo bili i isti propisi su vazili. U projektovanju su jos prisutne i pocetna kao i ocekivana brzina, o cemu vi ministarko pojma nemate, pa tako olako svasta predlazete. Podrzavam ja 130 km/h, kao sto je u Hrvatskoj a sto ne predlozite i da se celodnevno upaljeni farovi obavezni samo u zimskom racunanju vremena, kako je i Hrvatskoj. Eto dakaza da su Hrvati razumniji on nas, samo sto vi nikad necete da priznate javno vec ovako izokola.

  2. Mlacenje prazne slame! Zar nemate pametnija posla? Razne zemlje Evrope imaju razne max brzine na autoputevima pa recimo Svedska samo 90 km/h a ipak je malo veca od Srbije. Manite se corava i prihvatite pravog posla za koji ste placeni iz budzeta i to odlicno!

  3. Gde je tu razum kada u Srbiji ionako jure kao izbezumljeni i kao da voze avione a ne automobile. Narocito Beogradske registracije voze 130km/h i tamo gde je dozvoljeno samo 50 km/h na sekundarnim putevima. Ionako niko ne postuje propise, obilazi se na punim linijama, seku se krivine…. totalni haos a minsitarka bi da jos poveca brzinu. Premalo je tih delova na kojima bi moglo to da se dozvoli. I jos nesto; ispusni gasovi doprinose zagrevanju nase ionako pregrejane planete. Ukljucite malo mozak a ne samo sminku gospodjo!

  4. „Ako je tačno ono što kažu…“?
    Pa razmislite sami. Ako vozite brzo pa napravite pauzu, prosečna brzina se smanjuje. Neko na mestu ministra bi ovo morao i sam shvatiti.
    Pretpostavljam da će presretači ostati na auto-putevima.

  5. evo jos jedne uzasno iritantne osobe. ne zna se ko je iritantniji u ovoj sns kaljuzi sa plavusama. sad su sve skoro plavuse. premijerka, onda ova sto se razume u sve pa onda ona guvernerka sto se razume u pare i kako da ih stekuje, verovatno za sebe i sns-dzamahiriju. kaze da povecaju brzine. pa srpski drumovi su toliko losi i toliko opasni da treba da smanjuju a ne povecavaju brzine. u celom svetu se smanjuje brzina na putevima samo u srbiji povecaj, ciglu na gas pa kokaj po putevima.

  6. Albanci, kojima gradite te puteve već voze srbijanskim putevima preko 300. Šta je 150, budi realna.

  7. U svetu na auto putevima na nekim delovima se ukidaju ogranicenja, a postoje i vremena kao od ponoci do jutra nema ogranicdnja, a kod nas uvode zabrane.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.