Stručnjaci PSSS Negotin i ove nedelje na terenu: Uz pomoć za prijavu i predavanje o pogodnostima eAgrara 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/DS)

Već dve nedelje su stručnjaci Poljoprivredno savetodavne stručne službe Negotin na terenu, u opštinama Borskog okruga pomažući poljoprivrednim proizvođačima prilikom registracije na portral eUprave. Biće im na raspolaganju i ove nedelje organizujući predavanja o značaju i prednostima prijave na eAgrar, najpre u kladovskoj opštini.

U saradnji sa loklanom samoupravom, stručnjaci Poljoprivredne savetodavne i stručne služba Negotin, u utorak 7. februara, pomagaće poljoprivrednicima kladovske opštine pri registraciji na eUpravu.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači koji se još nisu registrovali, besplatnu pomoć mogu da dobiju od 9 do 14 časova na prvom spratu zgrade nekadašnjeg Radio Đerdapa, u Kladovu gde će dežurati stručnjaci PSSS Negotin.

U utorak popodne PSSS Negotin održaće predavanje u Kladušnici u sali Doma kulture kod Mesne kancelarije, na kome će proizvođačima objasniti šta znači elektronska prijava i koje pogodnosti mogu da očekuju od portala eAgrar.

Po završetku predavanja, prisutnima će se uraditi prijava na eUpravu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari