Subotica: Poziv privrednim subjektima za sprovođenje mera energetske sanacije 1Foto: J. B. K.

Grad Subotica raspisao je javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju privredni subjekti koji vrše isporuku i ugradnju materijala, opreme i uređaja za energetsku sanaciju, a svu neophodnu dokumentaciju mogu da preuzmu sa zvanične internet stranice Grada Subotice.

Prijave mogu da dostave na prijemni šalter broj 1 Gradske uprave ili preporučenom poštom na adresu Trg slobode 1, 24.000 Subotica, u zatvorenoj koverti sa naznakom „Prijava za javni poziv za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova – Ne otvaratiˮ, uz navođenje kontakt podataka podnosioca na poleđini koverte.

Javni poziv će trajati do utroška finansijskih sredstava za realizaciju projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, a najduže do 30. novembra 2027. godine.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa javnim pozivom, zainteresovani privredni subjekti mogu da se obrate pozivom na broj telefona 024/626-790 ili elektronski putem imejla [email protected].

Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada Subotice.

Domaćinstva koja ispunjavaju uslove za dodelu sredstava na osnovu javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Subotice za 2023. godinu, mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima u Subotici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari