Vučić o reakcijama na jučerašnji doručak: Parizer im je postao glavni politički protivnik, sledeće nedelje još 10 ili 15 proizvoda sniženih cena 1Foto: Screenshot Instagram @buducnostsrbijeav

Parizer im je postao glavni politički protivnik. Pa kažu bizarne scene, a oni su nas pozvali na te bizarne scene i rekli da ne smemo to da uradimo. A kad uradimo, onda su bizarne scene, prokomentarisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić reakcije dela javnosti na njegov doručak sa dvojicom ministara.

Vučić je najavio da će sledeće nedelje novih 10 ili 15 proizvoda biti sniženih cena, odnosno pod oznakom „bolja cena“.

„Ovo je bio moj način da pokažem kao funkcioniše taj modus laganja“, naveo je on u obraćanju medijiam posle sastanka u Briselu sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem.

Podsetimo, urednik nedeljnika „NIN“ Milan Ćulibrk ističe da predsednik Srbije „ne može sa parizerom da sakrije istinu, niti da obori cene“. „U prosperitetnoj Srbiji u kojoj plate i penzije rastu najbrže na svetu, a hrana je poskupela za 24 odsto, to ne možete oboriti sa jeftinim parizerom“, rekao je.

Reagovajući na objavljen snimak predsednika Vučića kako sa ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem jede sendvič od parizera, Ćulibrk smatra da sve ovo postaje „presmešno na neki način, ali u isto vreme i žalosno,“ jer se zaboravlja suština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari