Kako je ambasada Srbije u Nemačkoj odgovarila na tekst u „Berliner cajtungu“: Reagovao savetnik Saša Dinić

Ostavite komentar


  1. Citat: Potrebna nam je saradnja jedan sa drugim. Predlozi autora takođe su protivni ciljevima i prioritetima Berlinskog procesa koji je pokrenut u Nemačkoj“, ukazao je Dinić.
    Komentar: kako je dvolicnik ova ambasador, kao da ne zna da njegov poslodavac, aktuelna vlada u SRB ignorise svim mogucim nacinima „Berlinskog procesa“

  2. Saša Dinić kaže da poštuje slobodu štampe, a šta je sa tom istom slobodom u Srbiji?

  3. Pozivanje na nemire u drugoj drzavi je za svaku osudu i neka puste nas Nemci da miru imaju oni dosta svojih problema koje treba da rese a ne mogu.

  4. Јел то овај Бећировић позива Немачку да се удружи са Хрватском и Босном да започну трећи светски рат ,а да крену од Србије? Да ли је он свестан,шта је изјавио и да та изјава може више зла ,него доброг донети?

  5. Bravo za reakciju naše ambasade, naravno da nije prijatno pročitati ovakav članak od strane zemlje koju smatramo prijateljem!

  6. Za svaku je osudu ovaj tekst u „Berliner cajtungu“. Nemački mediji pokušavaju da okarakterišu Srbiju kakva nije!

  7. I neka su reagovali, i treba da se reaguje na tekst u kojem se javno poziva na izazivanje nemira i sukoba u drugoj državi!

  8. Dolazimo do zaključaka da zapravo Nemcima smeta Vučić jer ne mogu da vršljaju po Balkanu kao što su to navikli do sada! Otuda ovo ljaganje njegovog imena!

  9. Pohvaljujem potez naše ambasade, Srbija nije zaslužila ovakav članak, Vučić nije zaslužio ovakav članak!

  10. Kako da ne reaguje sa strahom i zabrinutošću na tekst pun mržnje prema Srbiji.

  11. Svakako nije prijatno čuti takve stavove o svojoj zemlji,pogotovo od nekog ko se smatra velikim privrednim saradnikom.

  12. Iznenađuje ovakav članak naročito kada dolazi iz zemlje koju smatramo svojim saradnikom!

  13. Glupost, ovaj clanak niko nije primetio dok mi nismo skrenuli paznju. Cak se i autor clanka hvala kako je pogodio sta je slaba tacka Srbije. Uvek sami sebi pucamo u noge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.