Bajina Bašta: Formiran odbor Zdrave Srbije 1Milan Stamatović i Arsen Đurić/Foto: Nenad Kovačević

U Bajinoj Bašti je formiran Opštinski odbor Zdrave Srbije, čiji predsednik je Milan Stamatović koji je i dugogodišnji predsednik opštine Čajetina.

Stamatović je saopštio da su „osnivanje tog odbora i najavljena osnivanja stranačke strukture u Smederevu i Smederevskoj Palanci, potvrda da sve veći broj građana Srbije prepoznaje sve što su on i njegovi saradnici, u prethodne dve decenije, postigli na Zlatiboru“.

„Ljudi sa iskustvom i merljivim rezultatima žele da budu deo tima koji će, nakon izbora u aprilu, biti u mogućnosti da odlučuje o svemu onome što će Srbiju i njene građane voditi ka realnom razvoju“, dodao je Stamatović.

On je, kako se navodi u saopštenju Zdrave Srbije, stranačkim kolegama u Bajinoj Bašti poručio „da će suverena Srbija, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i podrška svima koji žele dobro svojoj otadžbini biti osnova i budućeg rada te stranke“.

Stamatović je istakao da se „izgradnjom turističkih i sportsko-zabavnih kapaciteta, kao i lokalnim infrastrukturnim radovima na Zlatiboru direktno pomažu i okolni gradovi i opštine, jer veliki broj radnika koji dolaze iz Bajine Bašte, Užica i drugih mesta, porez na zarade uplaćuju u tim gradovima“.

Arsen Đurić, predsednk Izvršnog odbora Zdrave Srbije, naveo je da je ta straka „krenula iz zapadne Srbije i da danas ima stranačke odbore u svim delovima Srbije“.

„Naše aktivnosti u ovom kraju su bitne, jer i Srbi sa druge strane Drine, sa kojima postoje viševekovni privredni, kulturni i svi ostali oblici saradnje, prate sve naše aktivnosti. Stoga, uvek moramo da budemo na putu zajedništva i međusobnog poverenja svih naroda koji žive na ovim prostorima“, zaključio je Đurić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari