Balša Božović: Vučić propustio istorijsku priliku da pokaže da Srbija želi u EU

Ostavite komentar


  1. Od 1990. godine cekamo na prijem u EU.

    Da su hteli, do sada bi nas primili. Makar u vreme ranijih vlasti.

  2. @Dug put u EU Zaista je mnogo pogresila EU sto nas nije primila „u vreme ranijih vlasti“; a narocito za period od 1990. do marta 1999. imala bi istoriju da se smrznes!

  3. Da nas Hoce u EU
    Odavno bi Bili tamo
    Vuku nas za nos od 2000 Godine
    Pa do danas
    Obecali sve i svašta a od toga nema ni Mojega

  4. pa idi u crnu goru i tako si montenegrinac. oni su pokazali da hoce u eu. bit ces zadovoljan. ovde si dosadio i bogu i vragu nesposonjakovicu.

  5. Ti Balša rešavaj probleme u tvojoj rasturenoj C. Gori. Ko si ti, da jednom Vućiću soliš pamet. Otkači se od Srbije !!!

  6. @Rusofil: A ti Rusofil u Ukrajinu pa da pokazes koliko puno volis Rusiju, a ne samo za tastaturom.

  7. Koja istorijska prilika, kad već 22 godine idemo ka EU, a neće nas. Rekli su da neće ni primati više, jer treba da izbacuju. A sad dok ih inflacija potkači, neće trebati ni sami sebi pojedinačno. Biće rasula unutar svake države, a kamoli zajednice. Videli smo kako ih je kovid zavadio.

  8. Sta cemo u ovakvoj eu kojoj SAD naredjuju sta da rade.EU za Mir , salju oruzje u Ukrajinu

  9. A sta je EU ucinila da pokaze da zeli Srbiju, osim ucena. Mozda narod ne zeli zajednicu ucena. Ne treba se nikom uvlaciti ni mesati se u tako komplikovane uslove koje imaju debelo skrivenu pozadinu. Sto se predsednika tice, njega osuda ne bi bila I osuda naroda. Uvek ispasta neduzni narod. U ovom slucaju I ukrajinski I ruski.

  10. Takoreci nije iskoristio priliku da se odrekne ruske podrzke,sreca pa takvi osvajaju 1,5 posto

  11. G.Božoviću,javnost čeka ostavke ovih nakarada u vlasti i njihovu lustraciju sa ukidanjem stranaka.Vučić je nebitan po pitanju EU.

  12. Daj Bože da nikada ne uđemo u to zlo zvano EU! Dok mi uđemo oni će se već raspasti! EU odavno stoji na staklenim nogama, bolje nam je ovako. A izdati Rusiju bi bilo haotično, jeste da svako gleda sebe ali barem kao Srpkinja 100x više Rusiju doživljavam kao braću po svemu, a ne neke tamo zapadnjake koji se uvlače da ne kažem gde SAD-u, beskičmenjaci obični, oduvek su nas mrzeli iz dna duše, a svaki Rus nikada ne može mržnju prema Srbinu da oseti, isti nam je Bog, isti koreni, ne odvaja se nokat od prsta, i zato uvek i zauvek na ruskoj strani! Žao mi je nevinog naroda u Ukrajini, saosećam jer sam bila devojčica kada su oko mene padale bombe istih tih “pravednika” koji je tako samoprozivaju sada, ali politika im je kriva za sve, zato sada nedužni ispaštaju, a Rusija zauvek u srcu i duši! Želela bih da se samo sklopi mir između obe strane, ne ide da ratuje svoj protiv svog, a zapadnjaci fajront, dozlogrdilo su i Bogu i narodu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.