Bežinarević, odbornik SO Majdanpek: Ja nemam nadređene 1Martin Bežinarević/Foto: 1 od 5 miliona

S obzirom da je v.d. direktora JKP „Donji Milanovac“, Saša Librić, izneo brojne neistine u njegovom pokušaju da opravda svoje kršenje zakona u izjavi za dnevni list Danas, ne mogu da ga ne ispravim.

Librić je na sednici SO Majdanpek, održanoj ranije ove godine, javno priznao da je na funkciji v.d. direktora šest godina – što je protivno zakonu koji kaže da isto lice ne može biti birano dva puta na takvu funkciju, a da sam mandat traje godinu dana.

Ukoliko dotični nije svestan toga, može pogledati snimak sednice (kao što to mogu da urade i ostali građani).

S druge strane, podsetiću ga da ja nemam nadređene. Pokret #1od5miliona davno je još pokazao svoj stav prema takvoj vrsti poltronstva na koju je Librić navikao.

Ja sam kopredsednik pokreta koji predstavljam.

S druge strane, čini se da vršilac dužnosti ima neku vrstu dislekcije pa ne zna da broji. Za predlog koji je on pokušao da brani, opozicija glasala nije! Nije problem glasati za dobar predlog, problem je glasati za predlog nekoga ko je prekršio zakon.

Tako da, „gospodine“ Libriću, bez spinovanja pokušajte da objasnite zašto kršite zakon Republike Srbije.

Laži nastavite da plasirate svojim stranačkim kolegama – kod nas to ne prolazi.

Niste Vi problem Libriću. Problem su svi Librići Srbije. Svi samoproklamovani i v.d. direktori koji su uništili državna preduzeća.

Od Grčića koji je uništio EPS i Ivane Stašević Karličić koja je uništila „Lazu Lazarević“ pa sve i do najsitnije ribe u akvarijumu – Saše Librića.

Da bi spasili Srbiju, moramo sankcionisati od najkrupnijih do najsitnijih pirana sistema.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.