Biserko: Govor Dačića u suprotnosti za državnom politikom

Sagovornici Danasa o nastupu predsednika Skupštine Srbije na onlajn sednici ODKB

Ostavite komentar


  1. Svi su dobrodosli samo ne oni koji bi se ponasali kao sto se svojevremeno ponasao Bendjamin Kalaj u Bosni, imamo to i danas na delu u raznim oblastima bivse SFRJ, bojim se da se tim igrama ne zaigraju te da sve zbog tih glupih igara ne pstane Srbija.

  2. Vise se u politiku razume S. Biserko nego Dacic i Vucic zajedno.Jedino resenje za Srbiju je sto skorija lustracija SPS ,SNS,SRS i niza beskorisnih a parazitskih udruzenja koja rade na pljacki naroda,a to zahteva vladavinu nezavisnog sudstva.Pretesko ali ostvarivo jer szrbija je uvek imala coveka kad treba.

    1. Zasti se onda ne kandiduje na izborima kad se bolje razume od Dacica koji je zavrsio FPN sa 10.00, u politici od 1990.g, obavljao sve dutnosti osim Predsednika Srbije.

    2. Da, S. Biserko se razume u politiku nesto kao ona famozna Marica. S. Biserko (a i njen podmaldak) pre svega odradjuje zadatke za one koji finasiraju njenu „borbu za humanitarna ( ili koja vec) prava“ dok joj e do demokratizacije Srbije stalo kao do lanjskog snega. Ostala bi bez grantova.

    3. Normalno da se razume kada lazna humanitarka predvodi petu kolonu u Srbiji podrzanu iz zapadnih ambasada.

  3. Zbog takve „neutralno-multipolarne“ politike grupe starijih populacija nisu ni volele SFRJ, jer toliko ko-optiranja, onesposobljava političke ideje i stvaranje sistema funkcionalnih odnosa uređenja u državi, i stvarno deluje samo autoritarnost političko-partijskog populizma ka privilegiji, umesto normativnog poretka definisanih odnosa važećih svima. Tako su vlasti i partije nacionalističkih ideja u preuzetoj ekspanziji posle 2006. napravili aktuelnu mega političku situaciju(intl.) i u domaćoj politici netačnu analogiju : vojnih, strateških i ekonomskih odnosa, kao – komunistički protekcioni korporatizam : tajkunski interventni korporatizam, dok to nije u skladu sa propisanim Ustavom i SSP(AAS EU) uređenjem R.Srbije kao otvoreno tržištne ekonomije !!

  4. Komentar objavljen 13. novembra 2020. u 14.48

    „Ovo „novinarstvo“ Snezane Congradin postade teska tragikomika… Da pogadjamo, za dan, dva sledi „intervju“ sa Sonjom Biserkom, Malici je vec odradjen za ovaj mesec, pa onda malo promovisanja GDF-a, pa onda „kolumna“ o „velikosrbskog zlocinackoj politici“…“

    Treba li sta dodati.

  5. Smesna je ova nada raznih srbofoba da ce Bajden da bude njihova zlatna ribica ili Aladinova lampa koja ce da im ispuni sve njihove zelje i zeljice…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.