Borko Stefanović: Nama je Vučić potreban zdrav i u kondiciji 1Foto 1: FoNet/ Božana Pavlica; Foto 2: FoNet/ Božana Pavlica

Niko ne želi da naudi zdravlju Aleksandra Vučića, a kamoli njegovoj porodici.

Nama je Aleksandar Vučić potreban u odličnoj kondiciji. Potpuno zdrav sa sređenim i srećnim porodičnim životom jer ga očekuju dani i meseci sa za njega teškim pitanjima i još težim odgovorima i to pred javnošću Srbije i pred istorijom ove zemlje – kaže za Danas Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranka slobode i pravde, komentarišući navode naprednjaka iz Skupštine da Dragan Đilas, predsednik SSP, kontroliše bande u regionu koje hoće da likvidiraju Aleksandra Vučića, predsednika SNS, koji obavlja i funkciju predsednika države.

Prema Stefanovićevim rečima, nažalost ove naše napaćene zemlje, koju je oteo ovaj režim i stavio je pod jaram siromaštva i korupcije, pokazuje se da tako izgleda Glavni odbor Srpske napredne stranke.

Kako dodaje, bilo bi previše da kaže za njih da su Kozačka skupština iz čistog poštovanja prema Kozacima kao ozbiljnoj instituciji.

– U ovakvj situaciji diskvalifikovanje jednog čoveka mesecima, da ne kažem godinama, uz stavljanje mete na njegovo čelo, još ga dovoditi u vezu sa kriminalom i grupama koje žele da naude predsedniku i njegovoj porodici, je bestijalno, beščasno i suštinski pravo lice te kvazi partije koja je ustvari interesna, da ne kažem kriptokriminalna organizacija. Tako da bi oni znali što šta da kažu o raznim kriminalnim grupama i to mi se nekako javlja. A što se tiče predsednika i njegove porodice, naravno da je besmisleno negirati takve stvari. jer niko ne želi zlo predsedniku u njegovom privatnom životu. Niko ne želi da naudi njegovom zdravlju, a kamoli porodici. Nama je Aleksandar Vučić potreban u odličnoj kondiciji. Potpno zdrav sa sređenim i srećnim porodičnim životom jer ga očekuju dani i meseci sa teškim pitanjiam i još težim i to pred javnošću Srbije i pred istorijom ove zemlje – navodi Stefanović.

Borko Stefanović: Nama je Vučić potreban zdrav i u kondiciji 2

Prema njegovim rečima, naprednjaci time što rade sprovode kampanju koja može vrlo gadno da se završi.

– Kad god su to radili, došlo je do nekog zla. Krajnje je vreme da se zaustave i da ako ikako mogu dođu sebi i urazume se – zaključuje Stefanović.

Dok politički analitičar Đorđe Vukadinović nema reči za ovo ludilo.

– Ne znam prosto šta više može da se kaže povodom tog ludila. Taman kad pomislite da nema i ne može dalje, oni (vlast) uvek nađu načina da još dodatno pomere granicu dna. Do sada su optužbe uglavnom išle na kriminal i krađu, a sada se prešlo na direktne optužbe za pokušaj likvidacije. U svakom slučaju, ma koliko to tj. te optužbe bile apsurdne, čitava stvar nije ni smešna ni bezopasna – jer pokazuje dokle je sve vlast spremna da ide – ukazuje Vukadinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari