Britanski ambasador: Vreme je da se zaustavi nepotizam na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se sudi ratnim zločincima. Za nepotizam ćemo lako.

  2. Da je samo nepotizam!!!!. Ima tu i lažne diplome i mnogo toga još!!!!. Kao primer samo na političkoj sceni su svi okoreli zločinci i ubice koji pojma nemaju kako se vodi politika, već ogromnu lovu troše na kupljene savete, dog običan narod umire od gladi, pa tako pljačka srpska domaćinstva!!!!!.

  3. Englez, čuj. Otkud englez da se meša u poslove drugih zemalja.

  4. Ovi je ka onadva popa iz Aleksinca(od zla oca i još gore majke), sa ovom opozicijom vladsce ovi jos dugo

Ostavite komentar


Politika

Šaša: Kurti nikada nije želeo to da njegova bela i čista politička košulja bude umrljana usponom Zajednice" 10

Šaša: Kurti nikada nije želeo to da njegova bela i čista politička košulja bude umrljana usponom Zajednice“

Nepoznavanje značaja političkog zamaha liberalizacije viznog režima u 2016. godini koštalo je Kosovo međunarodnog prestiža, a njegove građane osam godina nepotrebne izolacije. Događaji iz 2016. godine bili su najbolji primer strateške kratkovidosti političke klase u zemlji. Danas 2024. rizikujemo da se ponovi 2016. i još jedan strateški neuspeh.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.