Čanak: Stigla presuda, Šešelju oduzeti mandat

Ostavite komentar


    1. Negresis po ovome se vidi spega sa petom kolonom u Srbiji i americklg pllitickog suda na celu sa brojem jedan-Meronom koji sudi u korist amerike u 86 godini.

  1. Ima li u ovoj DRZAVI onih-koji su po definiciji uvek iznad personalnih vrsioca vlasti, i zasto toleriasu ovako flagrantno krsenje ZAKONA. Zna se da Srbija ima Zakon o saradnji sa haskim tribunalom, sledstveno tome i sa MEHANIZMOM koji ga je nasledio. Sve odlukl Haskog tribunala imaju jednaku pravu snagu kao i odluke koje su donete u nasim sudovima, inace ranije ne bi smo isporucivali osobe optuzene za ratni zlocin. U ovom slucaju imamo individualnu krivicu pojedinca i ne razumem zasto se od toga sad stvara prostor da se to proglasava pitanjem NACIJE. Cinimi se da sve ovo uz incident sa hrvatskom delegacijom. i vec vidjenim SESELJEVIM podvigom sa cepanjem zastave u centru Beograd, od strane aktuelne vlasti otvara prostor HRVATSKOM LOBIJU ( Milo, Seselj, Canak, Ceda….) da nam jos vise pokvare ionako losu situaciju u pregovorima sa Sciptarim. Takva aktivnost je i protiv nacionalnih interesa, i svi umesani pa ma ko oni bili morali bi da budu najstrozije kaznjeni. NI JEDAN POJEDINAC NIJE PRECI OD NARODA.

  2. Bio je seselj van parlamenta cak i u zatvoru i to zapadnom. Ni tada nije pomoglo da srbiju prihvate.

    1. prihvate ?! ko da nas prihvati?! i generalno, prihvatanje od strane bilo koga apsolutno nema veze sa seseljom… vec o tome da se taj lik skloni iz politickog zivota srbije jer mu tamo nije mesto….

  3. Canak je lazni antifasista. On nikada nije javno osudio zlocine ustasa nad Srbima , niti je pomenuo Jasenovac. Canak radi za antisrpski i antiruski lobi zapadnih srbofoba i rusofoba ..

  4. i treba mu uzeti mandat i poslati na smestljiste istorije , ali isto tako barem 90% jos mandata i isto neke u istoriju neke u zatvore ,ludnice ,rudnike ….itd itd

  5. bas njega briga, on i dalje pali zastave da skrene sa bitnih problema u zemlji. seselj je pudlica zutog vucica…

  6. To ce se tesko desititi jer su gotovo clanovi parlameta njegovi istomisljenici kad se radi o odnosu prema nesrpskim narodima.

  7. A Čanak legalista, u koaliciji sa „decom“ Šešeljevom, neoradikalima u Novom Sadu. Ne razlikujem ga od onih koje tobože proziva, zbog takvih poput Čanka, ovi vladaju jedino kako znaju. Gospodine Čanak, takvi poput Vas, uz svo poštovanje onoga što je liga učinila 90-ih, odgovorni su za sve što nam se dešava. Vi ste deo te kaste.

  8. Jedini cilj ovakve presude iz Haga je osveta Vojislavu Šešelju , čoveku koji je rasturio zmijarnik. Hag je znao da će da se jave jajare i strani podanici koji će kobajagi po nekom pravnom osnovu da proganjaju Šešelja pa makar i tražili njegovooduzimanje mandata. Narod mu je dao mandat i isti taj narod odlučuje a ne ulizice i uvlakare !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.