Ćuta: Poruka za Vučića je kratka i jasna – Jesi li obećao Đilasu prvo izbore u Beogradu? 1foto Miroslav Dragojević Danas

Poruka za Aleksandra Vučića je vrlo kratka i jasna – nećeš ti nama više spajati izbore. Ne pitaš se više ti o tome. Jesi li obećao Draganu Đilasu izbore u Beogradu? Ispuni svoje obećanje – znači prvo izbori u Beogradu. Ja sad govorim u svoje ime. Nema spajanja izbora i to je osnovna poruka – kaže za Danas Aleksandar Jovanović Ćuta, predstavnik Ekološkog ustanka i poslanik u Skupštini Srbije.

Komentarišući najavu nikada većeg mitinga u organizaciji Aleksandra Vučića, 26. maja, sagovornik Danasa kaže: “Poruka za sve one koji su predviđeni za trpanje u autobuse i spiskove da dođu na Vučićev protest 26. maja – dobro razmislite u šta vas to Aleksandar Vučić uvlači? Na šta vas poziva? I Jednima i drugima, i svima koji će biti na ulici…”.

Do sad je bilo lako, dodaje on, dobiješ po hiljadu dinara i sendvič i, hajde, idemo na izlet u Beograd.

– Ali, sada više nije svejedno… Gde to dolaziš? Pitanje je da li će uspeti da okupe toliko ljudi. Poslednje što nam treba jesu sukobi, moramo da se smirimo svi – ističe Aleksandar Jovanović Ćuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari