Đukanović (SNS): Na protestima se zloupotrebljava omladina, ima tu raznih službi

Ostavite komentar


  1. Da, taj Dodik jeste stranac. I uvek se mesa. U sve. Onomad je toliko grlio i voleo Tadica…. a sad, ne znamo….treba isipitati! Djuka, trk u Laktase!

  2. G Djukanovicu, i ne ocekujemo da razumes zasto ljudi ne vole diktaturu i diktatora. Da razumes nebi ga podrzavao. Nerede i ulazak u skupstinu organizuju aktivisti koji su poslati na zadatak. Normalan covek nema potrebu da ulazi u praznu zgradu da bi iskazao svoje ne zadovoljastvo. Takodje nerede izazivaju ti isti jer goloruki narod nije izasao da se bije sa naoruzanom policijom i jos po nekim koji nisu zvanicni. Tako je Djuka. Svako drugo objasnjenje vredja zdrav razum.

    1. Lepo vi živite kad mislite da je ovo diktatura. Da je tako koliko večeras bi bio u kazamatu. Diktatura je politički progon, jednoumlje, strah i trepet, crne liste, politička ubistva, zastrašivanja… A vi ste razmažena kilavi Radovani i nesposobnjakovići koji ne mogu da se ostvare u životu pa im je svako kriv. Opet ćete kukati i kad drugi dođu.

  3. Gospodine Đukanoviću ovaj narod protestvuje protiv Vas i nema tu ni levičara ni desničara nego samo povređeni narod kojem vas je dosta, dosta mu je diktature Vučića i vas koji ga slepo pratite. Toliko afera i kriminala je nezabeleženo u Srpskoj istoriji, ni jedna dosadašnja vlast nije se ovako ponašala kao vi sada. Što se nemira na protestima tiče njega prave vaši bakljaši koji su za vreme policijskog časa palili baklje po zgradama Beograda, a sada tim istim bakljama gađaju policiju koja posle brutalno tuče mirne protestante.

  4. Na svim dosadašnjim protestima, omladina je bila iskorišćena, i tako će biti i ovog puta.

  5. Okreni, obrni, Djuka, jedno ti je sigurno: šav je POČEO nezadrživo da se pâra!…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.