Đurđević Stamenkovski: SNS reciklira bivše članove Zavetnika 1Printskrin RTS

„Ljudi koje je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić predstavio danas kao nove članove SNS, napustili su stranku Zavetnici još prošle godine, kaže za Danas Milica Đurđević Stamenkovski, šefica poslaničkog kluba Zavetnici, dodajući da SNS nastavlja da reciklira bivše članove Zavetnika

Ona je navela i da je jednom od onih koji su predstavljeni kao ojačanje SNS pogrešili čak i prezime.
„To znači da oni ne znaju ni koga privode u stranku, važno je samo da pokušaju da se nekako obračunaju sa Srpskom strankom Zavetnici. Pošto bezuspešno vrše pritisak na sve naše članove, reciklirali su stare, jer ne mogu da fabrikuju nove vesti“, navodi Stamenkovski Đurđević.

Prema njenim rečima kada su Zavetnici prekinuli saradnju sa pomenutom grupom, koja je tada navodno tvrdila, da će biti samostalna u radu, istakli smo, kaže, da je reč o operaciji Srpske napredne stranke, koja od izbora ima noćnu moru: kako da sačuva rejting od rasta državotvorne opozicije.

„Očigledno je naš otpor predaji Kosova i Metohije dobro uzdrmao redove vlasti. Ne vidim zbog čega su uznemireni, ako im je savest spokojna“, pita šefica poslaničkog kluba Zavetnici i dodaje danije tačno da je poslanik zavetnika Dragan Nikolić prešao u SNS , već da je reč o Negu Stojanoviću.

https://www.danas.rs/vesti/politika/skupstina-dan-drugi-vucic-usmerava-raspravu-tvrdi-da-nije-ucenjen-i-da-nije-zvao-obezbedjenje-da-ga-zastiti/

Dragan Nikolić, poslanik Zavetnika, kaže za Danas da će od Darka Glišića tražiti izvinjenje.

„Tražim izvinjenje Glisića, jer je izneo notornu neistinu da sam prešao u SNS. Ta vest je uznemirila moju porodicu, sve u Srpskoj stranci Zavetnici i javnost u Srbiji. Dakle, nisam prešao, već ostajem ponosni narodni poslanik i podpredsednik Srpske stranke Zavetnici, koja se zalaže za poštovanje Ustava Srbije i njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta na celoj teritoriji“, poručuje Nikolić i dodaje da oni koji su prešli u SNS treba da vrate mandate Srpskoj stranci Zavetnici.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku „Zavetnici“, nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine.

Glišić je rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

U SNS su, kako je naveo Glišić, prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić, jer je njima dosta laži i obmana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari