Srbija protiv nasilja traži od EU da ne prizna izborne rezultate u Srbiji i da sprovede međunarodnu istragu

Ostavite komentar


  1. Pisite vi ako nemate druga posla. I vas i sve gradjane Srbije i cijelu EU Vucic vuce za nos, da ne kazem zajebava i koliko dugo. Ne zna on sta je zakon, njega moze urazumiti samo kuka i motika, narod na ulice pa ce da ga on otjera.

  2. Jel i sada pride dodato sankcije i bombardovanje ili je to ostalo u onim zahtevima pre dva meseca, koji su takođe izignorisani od strane EU.

  3. Ko gubi ima pravo da se ljuti, svi znamo da je ova vlast ucicnila i ispunila sve njihove zahteve vezano za izbore, i sad se zale.

  4. Ahahaha, ispadaju smesni clanovi opozicije, kao i uvek. Lepo su im svi zahtevi pre izbora ispunjeni, lepo sada da priznaju poraz.

  5. Bezakonje i manipulacije koje prelaze granicu primitivizma
    .Jedan primer-
    Mile Dodik-jedini čovek na planeti koji glasa javno pokazujući milionima ljudi koga je zaokružio .
    Mile Dodik jedni na planeti ulazi preko reda i na mala vrata na glasačkom mestu u konzulatu Srbije u Banjaluci.
    Mile Dodik ne bi mogao glasati na lokalnim izborima u Srbiji zbog mesta prebivališta.
    Ako mu je mesto prebivališta u Srbiji onda ne bi mogao biti na funkciji i RSrpskoj ili BIH !!!

  6. Stiče se utisak, da se SPN zalaže za uvođenje sankcija Srbiji. I onda bi da narod glasa za njih…

  7. Jedino rešenje je da Srbija izgubi (tj. pokloni) suverenitet, i da neko od razvijenih društava uspostavi sistem. Tek onda bi, naravno posle 30-40 godina, bilo bolje.

  8. ЕУ не мора да призна вољу српског народа што не треба да нас брине јер је, на светској политичкој сцени, ЕУ споредни играч. Нико је не зарезује ни за шта.

  9. Slobodno pišite Evropi, pa će vam pomoći kao što je pomogla i Ukrajini. Prvo stavite prst na čelo pa postavite sebi pitanje, da li smo mi negde pogrešili. Jako ste jadni.

  10. Kakva naivnost – „Bole mene…ja clan biblioteke“ improvizirao je legendarni Radovan III. EU – Ne postoji, nije jedna zemlja, jedan narod, jezik, kultura. EU je apstrakcija, konglomerat, zajednica drzava i naroda, sa strogim i striktnim pravilima, normama, standardima, direktivama. Nije meritorno telo DA PRIZNAJE/NE PRIZNAJE bilo sta u vezi izbora. Dajte da se „opasuljimo“ se nekad govorilo i da damo sve od sebe oko EU – normi, standardi, pravila igre. Kako? u drugoj prilici

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.