Gradski odbor pokreta Srbija centar (SRCE): Vranjanci potpisima pomogli formiranje političke partije 1Foto: Dušan Pešić / Danas

Gradski odbor pokreta Srbija centar (SRCE) u Vranju zahvalio se sugrađanima koji su u subotu, 25. marta, svojim potpisom dali podršku daljem delovanju i na taj način pomogli formiranje političke stranke Srbija centar (SRCE).

Kako u saopštenju  navode iz pokreta SRCE, „u subotu je naš grad pokazao da može, ume i sme da u stotinama, hrabro, civilizovano, slobodno, svoje poverenje ukaže nama“.

„O dvanaestočasovnim redovima ispred naših prostorija, o upornosti onih koji su strpljivo čekali da daju svoj potpis, o ogromnom broju mladih, ali i naših starijih sugrađana, o licima na kojima se jasno videla nada da i mi, u Vranju, zaslužujemo da živimo bolje, da možemo i moramo bolje – Gradski odbor pokreta SRCE u Vranju kaže samo jedno – hvala, Vranje“, navodi se u saopštenju vranjskog odbora pokreta SRCE.

Kako kažu, najbrže su o ovoj akciji saznali „oni koje su redovi ispred naših prostorija najviše uplašili“.

„Nisu znali da Vranje može dati podršku zato što hoće, a ne zato što mora, da Vranje može samo, bez autobusa iz ostatka Srbije, da je Vranje pametno i hrabro i da je Vranju dosta. Borba je tek počela. Vaš potpis, naša obaveza. Hvala, Vranje“, poručuju iz lokalnog odbora pokreta SRCE.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari