Izetbegović: Da prestane vređanje žrtava

Ostavite komentar


  1. A kada cemo mi da odamo pocast zrtvama koje su na nasoj teritoriji a druge nacionalnosti? Jel mozemo to da obelezavamo?

  2. U najmanju ruku je mogao da prizna i žrtve iz Bratunca, Kravica, itd i na taj način prestane da vređa i srpske žrtve.

  3. Velika sramota da posle tri godine istraga nije okončana i da počinioci napada na predsednika nisu privedeni pravdi.

  4. Izetbegovicu…zivecemo mi svi zajedno Bogu hvala..ali ne mozes navijati na jednu vodenicu…jos niste otkrili nalogodavce za sramno lincovanje i kamenovanje Vucica…To si zaboravio??

  5. Iz Bakirovog gledista, samo je bosnjacki narod stradao u gradjanskom ratu, a srpski narod bice da nije po njemu vredan paznje ni pomena .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.