Jeremić: U atmosferi straha nema uslova za normalan život 1

Vuk Jeremić izjavio je u Krupnju da su siledžije iz SNS maltretirali i obeshrabrivali ljude kako se ne bi pojavili na njegovoj tribini u lokalnom Domu kulture i naglasio da u atmosferi straha nema uslova za normalan i pristojan život.

„Danas smo se ovde u Krupnju okupili da razgovaramo o tome kakvo je stanje u Srbiji, kako da nam bude bolje, ali nismo uspeli da uđemo u salu Doma kulture koju smo uredno rezervisali. Direktorka nam to nije dozvolila, a lokalne siledžije iz Srpske napredne stranke, predvođene izvesnim gospodinom Sašom Mihajlovićem, satima su obilazili grad i maltretirali i obeshrabrivali ljude da se ne pojave na jednom običnom razgovoru, na jednoj tribini“, rekao je Jeremić.

„U takvoj situaciji mi danas živimo u Srbiji, i to nije samo u Krupnju. U svakom gradu u Srbiji se takva stvar dešava, ali ostalo je još samo mesec dana. Posle ovih izbora u Srbiji neće biti straha i počećemo normalno da živimo“, poručio je Jeremić. „U atmosferi straha nema normalnog privređivanja, nema investitora, nema ničega što omogućava normalan i pristojan život. Ja sam se zbog toga kandidovao. Danas smo ovde ispred Doma kulture, nismo uspeli da uđemo u salu, ali idemo dalje i to nas neće obeshrabriti“, zaključio je Jeremić.

Jeremić se okupnjenim građanima i medijima obratio ispred zgrade Doma kulture u Krupnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari