Tatjana Manojlović o seksističkim gestovima u Skupštini: Orlić da smeni Sandru Božić, Šćekić aludirao na oralni seks 1foto FoNet Aleksandar Barda - Tatjana Manojlović Foto: FoNet/Milica Vučković

Poslanici opozicionih poslaničkih grupa zatražili su danas od predsednika Skupštine Srbije Vladimira Orlića da smeni potpredsednicu parlamenta iz Srpske napredne stranke (SNS) Sandru Božić, koja je u utorak, menjajući ga na mestu predsedavajućeg, “vređala i ponizila opozicione poslanice”.

Poslanica Demokratske stranke Tatjana Manojlović je, na konferenciji za novinare, u Skupštini Srbije, navela da je Božić juče rekla da se poslanice opozicije prolaskom kroz deo skupštinske sale gde sede poslanici SNS nude predstavnicima te stranke.

“Takva osoba nije dostojna ovog Doma, naročito ne fukcije koju obavlja.Insistiraćemo da bude smenjena”, istakla je Manojlović.

Ona je rekla i da je, dok je juče govorila za skupštinskom govornicom, poslanik Srpske napredne stranke Dalibor Šćekić “aludirao na oralni seks”.

“Ja toga nisam bila ni svesna, jer sam bila usredsređena na svoj govor”, rekla je Manojlović.

Ona je rekla da poslanici opozicije zahtevaju da SNS traži od poslanika Šćekića da vrati mandat građanima Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari