Marković: Đilasu dostaviti račune zbog blokade radova na Trgu republike

Poslanici postavljali poslanička pitanja u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Markovicu, prvo Drzavna revizirska kuca I Tuzilastvo za organizovani keriminal da ispita sve dzepove clanova SNS-a, pa vas poslanika u Skupstini RS I Skupstinama gradova od Brograda I dalje, zatim vasih glavesina, da vidimo kako stoje stvari posto mi gradjani imamo osnovane sumnje u vasa postenja.

    1. On je lopov a ne funkcioner, ne znam ni kako je uopste na slobodi!? Ali Djiki, doci ce ti zakon ,,glave“!

    2. Bas tako, u ozbiljnim drzavama nema razloga za tako nesto. Problem je u tome sto Srbija jedva da je drzava, a ozbiljnost je vec „misaona imenica“.

    3. Aleksandra: Ni u jednoj ozbiljnoj državi se ne vrše radovi po slobodnoj proceni pojedinca, nisi ti svesna koliko para se ukrade prilikom jedne ovakve nepotrebne rekonstrukcije. Kako bi bilo da ja sa građevinskim mašinama dođem u tvoje dvorište da rušim i gradim nešto a da te nisam pitao.

  2. za to uništavanje on mora da snosi odgovornost, nadam se da će tužilaštvo uraditi svoj posao

    1. Govori iskljucivo u svoje ime. Ovakav komentar je krajnje neozbiljan, pausalan i banalan. Toliko o tome kakvi gradjani sta podrzavaju i ne podrzavaju. To sto umes da napises prostu recenicu te ne cini kompetentnim da pricas u ime svih gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.