Mihajlović: Posle građevinarstva, reforme i u rudarstvu i energetici

Ostavite komentar


  1. U građevinarstvu!!!! A zato nam puteve prave stranci. Naših firmi tu više nema. I sa rudnicima i onim što ide uz to će koliko vidim biti isto. Još samo da pelene za odrasle pravimo kod nas i da nas Bog vidi!!!! Valjda će i „stančić“ u Londonu da dođe na red za rekonstrukciju!!

  2. Sektor građevinarstva je uz energetiku oduvek bio naveći lovni teren svake vlasti posle Tita. Čak i za vreme poštenog, ali neinformisanog Vojislava Koštunice. Ali ono što se događa u poslednjih 8 godina po obimu i bezobzirnosti, prevazilazi sve do sada viđeno. Najodgovorniji funkcioneri bez ikakvog straha krše sve zakone i otvoreno brane građevinsku mafiju kojoj i sami pripadaju. Uspostavili su svoj cenovnik u urbanizmu, koji nas sve skupo košta i nemoguće ga je ispraviti posle smene vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU? 10

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU?

Poslanik u Evropskom parlamentu iz Slovačke Vladimir Bilčik, koji je od 2019. izvestilac ove institucije za Srbiju, neće se kandidovati za novi mandat, potvrđeno je našem portalu. Izbori za novi saziv Evropskog parlamenta održavaju se od 6. do 9. juna ove godine, piše portal European Western Balkans.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.