Miloš Vučević: Neće biti nasilnog preuzimanja vlasti bez izbora 1Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je poruka državnog vrha da o izborima uvek može da se priča, ali da neće biti nasilnog preuzimanja vlasti bez izbora, jer se tako ne može vladati državom.

Vučević je, govoreći o protestima dela opozicije, rekao da Spska napredna stranka (SNS) ne beži od razgovora o vanrednim izborima.

Pokušavaju da instrumentalizuju veliku tragediju koja nas je zadesila. Umesto da nas to što nas je zasedilo ujedini kao narod i državu, postoje sitne šićardžije koje gledaju da svuda gde mogu politički poentiraju, izjavio je Vučević.

On je ocenio da postoje lični interesi da se na nečijoj nesreći dobije politički poen i zada politički udarac, saopštila je SNS.

Imali smo i ranije tragične događaje, razna stradanja, ali niko nije pozvao narod da izađe na ulicu sa jasnim političkim zahtevima da se smeni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da vlada ide u zatvor, do onih suptilnih da svi budu poubijani, jer to je, valjda, vrhunac demokratije i pravi način kako se borite protiv nasilja, izjavio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari