Aleksandar Jovanović Ćutafoto FoNet Aleksandar Barda

U danima kada se u Skupštini Srbije govori o seksizmu i uvredama na račun poslanica opozicije, naprednjakinja Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije, čiju smenu traži celokupna opozicija, na svom tviter nalogu objavila je snimak na kome je Aleksandar Jovanovića Ćuta, kako ona tvrdi psuje. Jovanović to negira i kaže da se ne bavi takvim stvarima.

Sandra Božić, koja je ovih dana optužila poslanice opozicije da se nude naprednjacima, objavila je snimak na kome se vidi Jovanović, ali se ne čuje šta govori. Verovatno bi čitači sa usana znali šta je on tačno poručio sa skupštinskog mesta, zna i Božićeva.

„Zarad istine, evo te kulturne elite koja drži moralne pridike i čiji je jedini zadatak u Parlamentu da provociraju i izazivaju incidente! “P**** jedna!” Tako se na jeziku elitnih “ekologa” kaže “tražim repliku”“, napisala je Božićeva.

„Ne bavim se takvim stvarima. Zar treba da pričam na tom novou i o tome šta priča Sandra Božić. Ja ne psujem nikoga, osim privatno kad zasluži. Nemojte više da me zovete za takva pitanja, ne zove me ni Informer za takve stvari, a eto zove me Danas. Nema smisla da se bavite takvim stvarima. Možemo da pričamo o sednici Odbora za zaštitu životne sredine koji je 25. novembra u Loznici“, poručio je Jovanović Ćuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari