Miloš Jovanović o izveštaju EU obaveštajaca: Novi DSS nije u službi SNS

Ostavite komentar

  1. neuverljivo, potrudi se malo vise da to objasnis. ti mislis da su evropljani glupi .znaju oni sa kim imaju posla.

  2. E nek’ si nam rek’o! Ovi obavestajci izgleda nisu obavesteni kao Kostunoca onomad!

  3. Kakve veze ima starost stranke sa tim da li je u sluzbi SNS? Pa gotovo sve koje su u njihovoj sluzbi su starije on njih.Kakav mu je to argument?

  4. valjda – nova DSS? Demokratska stranka Srbije. Stranka moze biti samo nova, a ne ‘novi’. Dakle, nova DSS

  5. Cela Evropa je glupa samo su Srbi pametni, a mi nikad jadniji i bedniji i dan danas mi nije jasno gde smo mi putovali 70 tih godina i dali smo samo kupovali gluposti i krpice i da ništa drugo nismo videli i shvatili, a izgleda da je tako.

  6. Ma jok, samo imate istu (ili jos goru) ideologiju. Dosta vise sa desnicom, vec 35 godina nam unistavate zemlju.

  7. Ti Evro obavestajci su jako iskreni i dobronamerni prema nama kao i cela EU.Bas im hvala na svemu.Kakve su im namere takav im je i izvestaj!Milos Jovanovic i DSS su u ovom trenutku jedina svetla tacka u ovakvom politickom mulju koje i dalje vuce konce titoizma.U tom mulju gospodare kako vlast tako i ove “evrofanaticne” opozicione stranke.Svi oni igraju istu igru unistavajuci srpski duh,slobodarstvo,cast,postenje,nacionalni identitet i ponos ,brisuci secanje na slavne pretke,borce za slobodu svoje zemlje i te iste Evrope!Sve sto rade,rade za tudje interese,trgujuci srpskim nacionalnim interesima u svrhu licnih profita i licnih interesa!

  8. Tužno Jovanovića. Pljunuo si na sve nas koji smo se godinama borili u toj stranci da zadržimo makar minimum dostojanstva i održimo nepostojeće članstvo.

  9. Hahahahaha…Ma,jok,uopšte…Da nije smešno- bilo bi žalosna…Večita antisrpska, izdajnička politika ,,neobaveštenog“ DSS-a, svaka VAM čast, otpadnici!!!

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.