Orlić: Logo Ponoševog pokreta preuzet od Kola srpskih sestara iz Subotice 1Vladimir Orlić Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, tvrdi da je logo pokreta Srbija centar – SRCE Zdravka Ponoša, koji bi trebalo da preraste u političku stranku, preuzet od humanitarne organizacije Kolo srpskih sestara iz Subotice.

„Hoće Ponoš da skuplja potpise za stranku? Samo neka se pohvali: kako je logo za nju ukrao od – Kola srpskih sestara iz Subotice i.. ima da se oduševe svi, potpisi će samo da lete“, napisao je Orlić u objavi na Tviteru.

Orlić je uz objavu podelio fotografiju na kojima se vidi logo Ponoševog pokreta u obliku srca, nacrtanog od pune linije u dve boje, plavoj i crvenoj, zatim fotografiju sajta humanitarnog udruženja „Snaga dobrote“ Kola srpskih sestara iz Subotice sa istim znakom u istim bojama, zatim fotografiju u kojoj podseća da je Ponošev pokret osnovan u julu 2022, kao i fotografiju sa najave žurke Kola srpskih sestara iz 2018.

Ponoš je bio drugoplasirani predsednički kandidat u aprilu 2022.

Da je Ponoš osnovao pokret pod nazivom Srbija centar – SRCE prvi je objavio marketinški stručnjak Igor Avžner u gostovanju na TV N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari