Paunović: Slika okupirane zemlje kojom vlada mračna sila

Odbornici opštine Paraćin u otvorenom pismu opisali metode pritiska na građane i zloupotrebe državnih službi u cilju "prekomponovanja" lokalne vlasti

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo tacno.Ja sam isto odbornik u skupstini ispred opozicione stranke,u manjem mestu.Licno je vucic postavio na celo opstine coveka iz proslosti,koji je bio DS,i pokrao milione.Posto dobro krade,sada je opet na celu opstine i clan SNS.Mi odbornici iz opozicije,imamo probleme od aktuelne vlasti,otpustanjem rodbine i licno,ako imate privatan biznis,zatvaraju vas…ukratko,teror u pravom smislu,samo zato sto ukazujemo na pljacke gradjana,koje su dobile katastrofalnemere,vise se i ne kriju.

  2. Kada padne Vucic dolaze nam vreme blagostanja:N1 tv postaje glasilo vlasti poput sada Pinka.Novine Danas postace današnji Informer.Draza Petrovic ako progovori R postaje Vučićević.Djilas postaje Vučić samo sto umesto brata Andreja ima brata Šolaka…

  3. Treba uputiti pisma Budestagu i Francuskom nacionalnom parlamentu da se povede rasprava zašto se podržava ovakva vlast, Da se čuje glas nemačkog i francuskog naroda preko poslanika.

    1. Niko nama nece pomoci sem nas samih. A mi sa ovakvim mentalitetom i kukaviclukom,nikad se necemo izboriti protiv ove posasti koja nas je snasla. U gradu od skoro 50000 stanovnika na proteste izadje 30-50 ljudi. Vise bude policije oko nas. I struju su nam iskljucivali na mestu okupljanja. I sta ocekujemo,i treba da izumremo jer bolje ne zasluzujemo.Penzionerima ne smes da pomenes Vucica,odmah ce te prijaviti. Meni je licno jedan bivsi SUP-ovac pretio da cu ostati bez posla i da ce me prijaviti. Samo sto mene ne mogu zaplasiti. Govoricu istinu o Zlikovcu i njegovima pa neka me sto puta uhapse.

      1. Meni su pretili da izadjem na proteste…inace radim u jednoj nepoznatoj firmi Direkt Media

    2. Treba uputiti pismo ne samo Bundestagu nego Usa senatu da u Srbiji vlada medijski mrak.. opozicija moze da se vidi samo na Novoj s,Nasa tv,N1 ,Al Jazzira,Dw,Voice of America ..a od štampanih medija samo u Ninu,Vremenu,Danas…dokle takva dikatura??? Zato svake subote na ulicama i po 80000 ljudi….

  4. Paunoviću do sad si najbolje i najverodostojnije ti opisao sistem vladavine i organozovanja snosovske bande u Srbiji. Baš tako delaju ti mufljuzi i lopuže po srpskim gradovima i selima, pa čak to ide i do mesnih zajednica. Zlo zla je ophrvalo i zarobilo Srbiju.

  5. Predsednik opštine je u sukobu interesa apsolutno ništa ne radi da poboljša uslove života u tom teritorijalnoj opštini Predsednik Paraćin zaista mora da odgovara..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.