Pavle Grbović danas u Pešačkoj zoni sa Kragujevčanima, Trebješanin, Čupić i Lakićević na tribini „Mentalno zdravlje kao ljudsko pravo” u Industrijalu 1Foto: Z. S. M.

 

Danas u Pešačkoj zoni „kod Krsta” u Kragujevcu sa građanima će razgovarati Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

Sem Grbovića od 16 do 17 sati i 30 minuta u pešačkoj zoni u centru grada u razgovoru sa Kragujevčanima učestvovaće i funkcioneri i poslanici PSG.

Da podsetimo Pavle Grbović je letos učestvovao u šetnji sa Kragujevčanima u protestima Srbija protiv nasilja a pre dve nedelje, na istom mestu u Pešačkoj zoni „kod Krsta” sa kolegama iz opozicionih partija govorio je na skupu „Dogovor do pobede”.

Posle razgovora sa građanima Pavle Grbović će učestvovati na tribini „Mentalno zdravlje kao ljudsko pravo” koja se održava u Hotelu „Industrijal” od 18 sati.

Pavle Grbović danas u Pešačkoj zoni sa Kragujevčanima, Trebješanin, Čupić i Lakićević na tribini „Mentalno zdravlje kao ljudsko pravo” u Industrijalu 2Na tribini u „Industrijalu” govoriće i prof. dr Žarko Trebješanin, prof. dr Čedomir Čupić i dr Dragan Lakićević.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari