PUF: Lokalni izbori neophodni u Zrenjaninu 1Akiivsti Pokreta ujedinjenih fantoma Foto: PUF

Pokret ujedinjenif fantoma (PUF) zalaže se za vanredne lokalne izbore u Zrenjaninu, saopšteno je danas iz te organizacije, a neporedan povod je podrška čelnika Zrenjanina nasilnicima koji su napali demonstrante u subotu.

U subotu  na mirnom protestu PUF-a i Stranke slobode i pravde Zrenjanin, nasilnici koji su napali protestante su delovali zajedno sa čelinicima grada, između ostalih bio je tu zamenik predsednika Skupštine Zrenjanina Oliver Mitrović, poverenik SNS Vladimir Galić i mnogi drugi stranački funkcioneri, saopštio je PUF.

Kako navode, zastrašujuće izgleda slika u kojoj najviši gradski funkcioneri, članovi SNS, zajedno sa „neznanim“ junacima u crnim kapuljačama kidaju transparent “Dosta smo pili laži, vreme je da popijete robiju”.

Skupština Zrenjanina je pala tog trenutka kada je zamenik predsednika Skupštine grada zajedno sa batinašima nasrnuo na isti onaj narod koji ga plaća.

„Da li sledeći korak čuvara gradskog budžeta treba da bude da Gradonačelnik koji je karatista ide ulicom i tuče sve one koji se ne slažu sa SNS politikom?“, pitaju se u PUF-u.

Kako su naveli, u narednim danima tražiće raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, a dotle da zamenik predsednika Skupštine Zrenjanin  bude razrešen dužnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari