Rašković Ivić: Opozicija objavljuje Ugovor s narodom tokom februara

Ostavite komentar


  1. Po vašoj poslednjoj rečenici vidim da ste shvatili propust koji ste učinili tokom pomenute emisije i time propustili priliku da pred javnošću raskrinkate nameru vladajuće stranke da jednog čoveka proizvedu u diktatora. Stoga, preporuka u obliku prijateljskog saveta je da se makslimalno posvetite poslu koji obavljate, da istražujete greške i mane ove vlasti, i da se brižljivo pripremate za ovakvu vrstu duela jer to dugujete ovom narodu koji izlazi na ulice da protestvuje. Nemojte dozvoliti da prosečni vladaju samo zbog toga što to žele više od svega.

  2. Dajte hitno taj Zakon o poreklu imovine i to će biti početak. Jer će onda opet ministar preko medija dati preporuku da “ gradonačelnici koji nisu direktno krali za mandata, ali čije je poreklo imovine nepoznato pre mandata, treba da se povuku sa funkcija“…pa će mo u Kragujevcu brzo dobiti novog gradonačelnika po slovu Zakona…samo ako je moguće bez džipova, luksuznih automobila, imanja i vikendica na Savi koje je neko stekao kao pripravnik u banci ili pripravnik u Srbijagasu sa platom od 300e.

  3. A koja institucija ce da overi ugovor sa narodom I koje su konsekvence u slucaju nepostovanja ugovora.

  4. Жао ми је што то морам да кажем, али опозиција касни с тим планом десетак година. Ни сада га немају спремног.
    Очекујемо неког новог, ко све то одавно зна.

  5. Recikliranje solidne ideje od 5.oktobra, ali tu ideju ste vec svi jednom izdali, skoro svaku tacku. Zasto da vam opet verujemo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.