Staša Stojanović (SNS): Za razliku od Siniše Kovačevića, mi smo stručni za visoku politiku 1Printskrin Instagram

Poslanica SNS Staša Stojanović oglasila se na Instagramu komentarom napuštanje sednice Odbora za kulturu i informisanje od strane opozicije. Sebe i partijske kolege je u objavi nazvala „stručnim članovima“ ovog skupštinskog tela „za visoku politiku“, za razliku od „nesposobnih za politiku“ poput predsednika Odbora iz Narodne stranke, dramaturga Siniše Kovačevića.

„Na današnjoj sednici Odbora za kulturu i informisanje, imali smo priliku da vidimo kako je to kad se u visoku politiku upletu ljudi koji su u svojim profesijama dominantni, ali su za politiku nesposobni. Predsednik Odbora Siniša Kovačević je napustio odbor odmah po utvrđivanju Dnevnog reda, jer mi, stručni članovi, ne želimo da diskujtujemo o izmišljenim tačkama za koje nemamo materijal. Narodna skupština Republike Srbije je ozbiljna institucija i zahteva da se odgovorno ponašamo i ophodimo u njoj“, napisala je Staša Stojanović u objavi.

Opozicija je napustila sednicu zbog naprasne promene dnevnog reda, ali i uvredljivih komentara koji je zamenik predsednika Odbora Nebojša Bakared (SNS) uputio Aleksandru Jovanoviću Ćuti (Zajedno Moramo).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari