Simić: U Samoopredeljenju izgubili svaki kompas 1Slavko Simić Foto: srpskalista.net

Jedan od čelnih ljudi Srpske liste Slavko Simić, koji se između mnogih drugih našao na listi za hapšenje i progon Srba, koju je objavio poslanik Samoopredeljenja Armend Muja, odgovorio mu je na Fejsbuku poručivši mu da je izgubio kompas.

„Izgubili ste politički, ali i svaki drugi kompas, u slepoj mržnji prema svima onima koji vole i brane Srbiju na Kosovu i Metohiji. Zato pretite jer to je jedino što znate. Nadam se da ćete posle konstruisanih insinuacija izgubiti politički i svaki drugi kredibilitet kod međunarodne zajednice“, napisao je Slavko Simić.

Poslanik Samoopredeljenja Armend Muja objavio je na Fejsbuku spisak Srba za koje navodi da treba da budu uhapšeni jer su „organizatori srpskog protesta u severnim opštinama“.

Kod Muje na spisku su, između ostalih, Goran Rakić, Milan Radoičić, Igor Simić, Slavko Simić, Miloš Perović, Nenad Đurić, Zvonko Veselinović, Radule Stević, kao i brat predsednika Srbije Andrej Vučić, sin Danilo, a navedeni su i SPC i Akademija nauka, šef BIA Aleksandar Vulin i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari