Siniša Kovačević: Nijedan narod ne zaslužuje da mu se zabrani smeh

Pisac i potpredsednik Narodne stranke, za Online Danas o pozorištu, SNS dramaturgiji, protuvama i budalama

Ostavite komentar


  1. Kako mu bas ni jedan sistem nije odgovarao i uvek je isao uz vetar? Mozda ima nekih gresaka i kod njega?

  2. Svaki pametan čovek,treba biti kritičar svake vlasti,a Siniša Kovačević je upravo to.Genijalan,jednom rečju.

  3. Već duže vremena primećujem da naš izvanredni dramski umetnik gdin Siniša Kovačević, u političkim vodama baulja, blati se, gubi… Ali ovaj put, kroz to blato vodi ga perfidno novinar ovog članka. Providno i bljutavo.

  4. Cudno je da nije otisao u inostranstvo. Tamo bi bio slobodan i slavan. Jos jedan koji se zrtvovao za svoj bedni narod.

  5. Očekivano je da graknu botovi i pre nego pročitaju pametne i dobronamerne opomene mudrog Siniše.

  6. Sve na stranu. Nije mi jasno sta Siniša traži u Narodnoj stranci. Zar ne vidi ko vodi tu stranku???

  7. Koliko gneva ovaj covek nosi u sebi. Zalosno je sto ima tako negativne stavove prema svemu i u svemu vidi zavere, prevare,izdaje…Bas sam se ubedacila čitajući ovaj tekst.

  8. Češka je imala velikog Vaclava Havela, Srbija ima velikog Sinišu Kovačevića: Ide zima, pravićemo sneška – Srbija će biti slobodna ko Češka.

  9. Kako je vama lepo i lako ziveti , dugo nisam procitao toliko samohvale, obozavanja samoga sebe, bez trunke sumnje u vrednost onoga cime se bavi. Jos jednom, svaka cast.

  10. Siniša, Siniša, ti si se dovoljno deklarisao kome i kako pripadas, šta će tebi pripadnost bilo kojoj stranki, ne kaljaj sebe, nastavi i dalje sa svojim radom, to očekuje od tebe tvoj napaćeni narod…

  11. Ja bih iskreno predlozio negativnim komentatorima, da uzmu kao lektiru Agatu Kristi i detektiva Poaroa, narocito obrate paznju na onaj deo kada kaze treba pustiti male sive celije da rade kako bi se doslo do resenja, htedoh reci stavite prst na celo, vratite pamet gde joj je mesto i mozda vam se posreci da vam se vidici prosire. Ziveli

  12. Renesansni tip po recima njegove zene,prostak u svakom pogledu,vide se posledice sloga,zalosno da sada iznose misljenje ljudi u godinama,da li se mozda ne druze sa Alchajmerom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.