SNS Niš: Ogroman broj građana potpisuje kandidaturu predsedniku Vučiću za novi mandat 1Foto: Zvanična facebook stranica SNS Niš

Srpska napredna stranka u Nišu saopštila je da je danas u podne počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu predsednika te stranke Aleksandra Vučića za predsednika Srbije u još jednom mandatu.

”Ogromna podrška Nišlija Aleksandru Vučiću, kandidatu Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera za predsednika Srbije na izborima 3. aprila”, objavili su niški naprednjaci na zvaničnoj fejsbuk stranici, ilustrujući to fotografijama.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je na svom oficijelnom fejsbuk nalogu saopštila da je kao “Nišlijka, članica Predsedništva SNS i gradonačelnica podržala predlog nas naprednjaka da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije”.

“Jedino je on garant jake Srbije i sigurne budućnosti”, navela je ona uz zahvalnost svima koji su svojim potpisom podržali Vučića “čija dosadašnja dela govore, a i u budućnosti čemo zajedno moći sve”.

SNS Niš: Ogroman broj građana potpisuje kandidaturu predsedniku Vučiću za novi mandat 2
Foto: Zvanični facebook nalog gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski

Prema najavi premijerke i potpredsednice Glavnog odbora SNS Ane Brnabić, Vučić će početi predsedničku kampanju u ponedeljak 7. marta iz Leskovca.

Ona je saopštila da je ta stranka danas donela odluku da ga ponovbo kandiduje za predsednika Srbije, kao kandidata koalicije „Aleksandar Vučić zajedno možemo sve“.

„Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore, govore sve“, rekla je ona.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari