Socijalistkinja Snežana Paunović tvrdi da je dobila niz pretećih poruka pristalica Dveri: Tvrde da sam Vučićeva kučka iz Peći 1Printskrin RTS

Snežana Paunović, poslanica Socijalističke partije Srbije i potpredsednica republičkog parlamenta, obavestila je poslanike da je tokom jučerašnjeg i današnjeg dana dobila niz pretećih i uvredljivih poruka. Te poruke usledile su nakon što poslanicima Dveri nije dozvolila da vređaju premijerku Anu Brnabić.

„Kažu da sam Vučkova kučka. Kažu tapštite budale do ona prima platu i u Peći i u Beogradu i pomaže Vučiću, psihopati da rasprodaje Srbiju. Kažu i kučko, ti podržavaš ustašicu i isključuješ mikrofon pravom Srbinu iz Srbije. U malom gradu ispod Prokletija nikada nisu živele kučke. Nije da nismo umele da ugrizemo, ali za vrat, a ne za nogu. Mogla bih da da verujem da u svemu ovome nisu krive kolega, jer ove laži nisu izgovorili oni, ali jesu njihove pristalice, motivisane jednim filmićem iz skupštinske sale“, rekla je Paunovićeva.

Dodala je da bi po životinskoj gradaciji ako pripada Vučiću, bila vučica, a ne kučka. Ona je primetila i da nasilje među decom bazično kreće iz parlamenta.

Na optužpe Paunovićve da je dobila pretnje koje su inspirisali poslanici Dveri reagovao je Boško Obradović navodeći da u takvim incidentima nema nevinih, jer je za sukob potrebno dvoje.

„Istina nismo mi imali toliko primedbi na predsedavanje koleginice Snežane Paunović, osim da nije opomenula predsednicu Vlade Anu Brnabić kada je poslanički klub Dveri nazvala neofašističkim pokretom, što je za svakog Srbina najveća moguća uvreda“, rekao je Obradović i dodao da je Vladimir Orlić praktično preoteo predsedavanje Paunovićevoj ne dozvolivši Dverima odbranu časti.

Lider Dveri rekao je i da ako je u parlamentu potrebna neka drugačija klima, da su poslanici njegove stranke spremni da se izvinu, ali da to ipak nije jednosmeran proces.
„Vi ste većina, imate svu moć ovog sveta i zašto gušite to malo opozicije koja ima tako malo prostora da se čuje“, upitao je Obradović, dodajući da su Dverjani potomci antifašista i da su se uvek borili protiv fašizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari