Tihomir Petković: Naprednjaci se raduju podršci 1

Gradski odbor Nove Srbije u Užicu podržao je Aleksandra Vučića na predstojećim izborima za predsednika Srbije, bez obzira na to što je vrh te stranke odlučio da podrži Vuka Jeremića.

Boban Perišić, predsednik užičkog odbora NS i direktor Turističke organizacije Užice, obajsnio je da je taj odborodlučio da podrži Vučića, jer Nova Srbija nema svog kandidata za predsednika Srbije.

–  Gradski odbor NS je u prošlosti pokazao da je u stanju da samostalno donosi odluke. Mislimo da je ovo dobra odluka i za nas i za članstvo, ali i za funkcionisanje grada i koalicije – poručuo je Perišić sa današnje konferencije za novinare, kojoj je prisustvovao i Tihomir Petković, gradonačelnik Užica i predsednik lokalnih naprednjaka.

Istakavši da je užički odbor NS doneo „pravu odluku“, Petković je ocenio da se „Srspka napredna stranka u Užicu raduje odluci odbora Nove Srbije“ jer je, kako je rekao, „Aleksandar Vučić jedini kandidat koji može da pobedi u prvom krugu“.

– Verujem da je najbolje rešenje za Užičane da svi zajedno, kao široka koalicija koja je već par godina na vlasti u gradu, podržimo jedinog kandidata koji može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora – poručio je Petković.                                 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari