Toma Fila (SPS): Najstariji sugrađani su naš prioritet 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Кandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda, advokat Toma Fila izjavio je danas na izbornom skupu u Obrenovcu da će socijalisti učiniti dodatan napor da život penzionera, kojih u Beogradu ima više od 405.000, bude lakši i humaniji.

Kako je saopšteno iz SPS-a, Fila je rekao da su najstariji sugrađani prioritet te izborne liste, i da će se založiti da se rad gerontodomaćica, koje neposredno pomažu starim ljudima, „još više unapredi povećanjem njihovog broja, u cilju još većeg obuhvata lica kojima je potrebna pomoć“.

Na skupu se obratio i predsednik Udruženja penzionera Srbije i kandidat za narodnog poslanika SPS-a Andrija Savić, koji je istakao da je „ponosan na broj klubova za penzionere kojih danas ima čak 32 na području Grada Beograda“.

„SPS je snažno podržala rešenost Vlade Srbije da se primanja penzionera usklade sa rastom troškova života, i što je nas iz Udrženja penzionera Srbije u poptpunosti opredelilo da podržimo listu ‘Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila-gradonačelnik Beograda'“, kazao je Savić.

Skupu su prisustvovali i predsednik SPS-a Ivica Dačić, poptredsednik SPS-a i koordinator za Beograd Aleksandar Antić, predsednik gradske organizacije SPS Beograd Nikola Nikodijević i potpredsednik SPS-a Žarko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari