Tomislav Nikolić razgovarao sa ruskim ambasadorom o saradnji

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je zavrsio pecenje rakije, pa da se javi. Nijednom ga sef nije poveo da posredije u razgovoru sa Kinom i Rusijom za „zaduzen“ za ekonomsku saradanju sa njima???!!!

  2. Malo više poštovanja za čoveka koji je uspeo da pobedi Borisa Tadića na legalnim izborima i koji je omogućio nekim ljudima da dođu na vlast.

Ostavite komentar


Politika

Grbović (PSG): Nisam bio ni kod Vučića u Jajnicima, ni kod partijarha, a ni Hil me nije nagovarao 9

Grbović (PSG): Nisam bio ni kod Vučića u Jajnicima, ni kod partijarha, a ni Hil me nije nagovarao

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović rekao je da na njega i odluku njegove stranke da ide na izbore 2. juna "nije uticao nikakav sastanak kod Vučića u Jajincima na kafi i vinu, niti kod patrijarha bilo gde, a ni nagovor američkog ambasadora Kristofera Hila", kako su to insinuirali neki predstavnici onih stranaka koje su odlučile da ne idu na izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.