„Nikolić Vučiću samo štetu može naneti“: Šešelj iznenađen Vučićevom najavom povratka Tomislava Nikolića, za Radovanovića to nema preteranu težinu

Ostavite komentar


  1. Pitaj mog brata lopova.A kako to pa su svi radikali,mahom,zivi i relativno zdravi,izranjaju iz nekih busija,jos uvek predsednici necega i veleposednici svacega.I jos smatraju da samo treba se malo prikriti da guzva prodje i evo njih.Neizbezni i neponovljivi za Srbe i sire.Medjutim,aktuelan je jos Mehanizam za Srbiju,verujte.Budite vernici.

  2. Tek sad je shvatio da ne sme da prima u stranku one političare koji su učestvovali u 5okt revoluciji poput Zorane Mihailović, Šormaza i sl, kasno je shvatio da namere takvih.

  3. Simpatičan kambek Tome Nikolića, fali samo Vučić – Šešeljev zagrljaj, i eto nam poziva na državno jedinstvo i ukrupnjavanje scene.

  4. …da je ovo o vracanju Nikolica provokacija i izmisljotina Djilasa, Marinike, Cute i ostalih odnosno da je dosla iz kuhinje njihovih nalogodavaca u kojoj se kreira novi 5.oktobar.

  5. Nikolic ce ispasti budala ako pridje vucicu. Zbog nikolica je narod jednom dao glas sns.

  6. Predsednik koji otvoreno gazi Ustav i zakone, u tobožnjoj brizi za Srbiju i naciju. FašiZam.

  7. Probudio se narod „podrdka opoziciji“ pa im je frka da gube izbore, razbudite mladje glasace da podrze opoziiju MORAJU IZGUBITI BEOGRAD , NIS, NOVI SAD

  8. Zasto bi. SESELJ bio protiv toga da se Nikolic vrati na politicku scene SNSa.
    Onbi trbo da isistira kod svog ucenika da se ion njima pridruzi. To je prirodno prirodnije nemoze biti. Kolko cujem da se za malog Sedelja sprema iznenadjenje.
    I to je dobro. KUMCE. je KUMCE.

  9. Pojavljivanje Nikolića u kampanji ima samo jednu svrhu, a to je da opravda pojavljivanje Vučića, koji više nije predsednik SNS, u kampanji. Kao ,,svi bivši predsednici SNS učestvuju“.

  10. Davljenik se za slam
    ku hvata ali je „slam
    ka slabašna,kompro
    mitovana,nevažna“.
    Kraj jedne drske,prim
    itivne i nadasve auto
    ritarne vlasti se nazi
    re i neće jos dugo i
    nedaj bože više ika
    da ,de neko ovakav
    vodi Srbiju.To Srbija
    ne bi preživela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.