Vesić reagovao na izlaganje Boška Obradovića, pa mu oduzeta reč: Uvek je na političkom ili službenom zadatku, kad treba da prestane - pritisne mu se dugme 1BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Poslanik Srpske napredne stranke Goran Vesić, reagujući na izlaganje Boška Obradovića, rekao je da se iz čitavog njegovog govora vidi da lider Dveri ima samo predloge za SNS, jer sam nije u stanju da bilo šta da uradi, pošto nema podršku građana.

“Zato ostaje jedino da se on učlani u SNS i da iznutra pokuša da promeni stranku “, rekao je Vesić, dodajući da zbog sosptvene impotentne politike lider Dveri nikada neće odlučivati ni o čemu.

Ocenio je i da je Obradović pokušavao da se prikloni i levima i desnima, da je uvek na zadatku, političkom ili službenom.

“Kad treba da prestane pritisne mu se dugme”, rekao je Vesić, zbog čega mu je predsedavajući Vladeta Janković oduzeo reč.

Podsećamo, Boško Obradović, šef poslaničke grupe Dveri, rekao je tokom rasprave da neće podržati izbor Vladimira Orlića za predsednika Narodne skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari