„Vučić izvučen na brisan prostor“: Kako su se Vukadinović i Korać usaglasili da je Vučićeva kosovska politika doživela krah?

Ostavite komentar


  1. Za debakl oko tzv Kosova nema opravdanja i jedino što Vučiću preodtaje da se čvrsto drži rezoolucije UN i sporazuma koji su postignuti sa privremenim institucija u Prištini.Sve ostalo vodi u katastrofu po Srbiju.Ako je patriota neka da i glavu za Srbiju.

  2. Jednim delom se slazem sa Koracem I Vukadinovicem,Ali nevidim razlog za osude takve vrste. Naravno da je nepromisljeno to kako su pokusali sa barikadama I to je za osudu pre svega sto su se dogodile zrtve prvo policajac pa I lica koja su bila u organizaciji barikada.
    Nebih da komentarisem po svemu sudeci vodju Milana Radoicica to nek sude ili nalagodavci ili Sud.
    A kad se Situacije na Kosovu Tice Ti bar GOsp. Korac da cutis isto kao I ja , bio si u vrhu vlasti na visokoj funkciji jesi Dao neki doprinos nisi . cuti.Isto kao I ja. Da pricamo I da se pravdamo da nismo imali zaduzenja to je jadno . Posle bike kasno komentarisati. Cini mi se da ima mnogo jakih I snazni da bi mogli da menjaju svet ,Ali mi se cini da nisu imustanju da promene sebe. Nabi dalje.

  3. Čuj patriotski blok,pa oni su to samo deklarativno,a u stvari su to nacionalisti,da ne budem precizniji u nazivu istih. Zbog tih kvazi patriota se i dešavaju ovakve stvari koje štete Sbiji i narodu.

  4. Državni vrh kao nije znao ?! Msm jasno je da voli vlast da se ljuljaška u foteljicama ali nisu rodjeni u čamcu. Oni su i foteljicama i napravljeni i rodjeni, pa bi i starost u istima da dočekaju. Šta drugo i znaju da rade? Al da ne znaju šta se dešava u obaveštajnoj zajednici kao što je društvo u Srbiji?! Hoće to kao i sneg u septembru

  5. za sada su njegove paravojne jedinice samo doživele šanarčinu. on će tek da padne, počeo je da posrće.

  6. Jasno je sta Srbi zele al je neostvarivo bez nestanka Srbije.
    Kosovo u Srbiji kao region ali bez Albanaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.