Vučić o prvom i jedinom kontaktu sa opijatima: Jednom sam samo video kako duvaju lepak 1Foto: Printscreen / TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanju na Nacionalnom dnevniku Pinka, odgovarajući na navode opozicionih aktera da je „bio na opijatima“ dok je snimao sinoćno video obraćanje rekao je da nikada u životu nije popio kafu ili zapalio cigaretu, te je pozvao Bojana Pajtića, kojeg je novinarka imenovala kao nekog ko je Vučića optužio da je opijna sredstva koristio, pozvao da zajedno odu da se na ista testiraju,

„Samo da ne pobegne kao prošli put sa poligrafa“, rekao je takođe Vučić.

Kako bi, kako je rekao, objasnio koliki su „lažovi“ oni koji ga za to optužuju, Vučić je naveo da nikada u životu nije popio šolju kafe, zapalio cigaretu, zapalio cigaru ili video ikakvu drogu.

On se pritom prisetio i svoj prvog i jedinog kontakta sa opijatima.

„Kad sam imao 17 godina, igrala se neka utakmica Željezničar – Crvena Zvezda. Kup je bio, u sredu smo išli. Malo nas je išlo iz Beograda. Tada sam prvi i poslednji put video kako neki momci duvaju lepak. Sa njima se posvađao i da ne objašnjavam šta je dalje bilo. I to je bilo negde između Adaševca i Vinkovaca. Nikada u svom životu više ništa slično nisam video, niti probao“, ispričao je Vučić.

On je govorio i, kako je rekao, o drugim neistinama koje opozicija iznosi, pa u tom kontekstu naveo priču o dva pasoša premijerke Ane Brnabić, novac koji je, kako se iz opozicije čulo, dao za kampanju Hilari Klinton, ili to da njegov brat Andrej i sin Danilo drže restorane u Beogradu.

Te je navode, kaže, demantovao na nedavnoj Posebnoj sednici Skupštine o Kosovu i Metohiji, te rekao da opozicija nije očekivala da to učini, jer su, smatra, sami poverovali u te laži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari