Vučić o rijaliti programima: I Survivor je grozan i odvratan 1Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja u Dnevniku na RTS-u, osvrnuo se i na uticaj rijaliti programa na mlade.

„O nasilju govore oni koji su sve vreme nasilje sprovodili. Kada govorimo o rijalitiju, nema problema. Nadležni organi će sve da nadgledaju, ali onda ne možete da kažete da jedna televizija ima a druga nema rijaliti program“, kazao je Vučić.

Osvrnuo se i na nasilje u skupštini, kazavši da toliko nasilja nije bilo ni u jednom rijalitiju.

Na podsećanje voditeljke da su u pojedine rijalitije uključene i osuđene ubice, Vučić je rekao da to ne smatra dobrim, ali da ne može jedna televizija imati, a druga nemati ovu vrstu programa.

„Mislim da je rijaliti grozan i odvratan. Kao što je grozan i odvratan rijaliti na Novoj S televiziji, Survivor, zato ne možete da kažete ovaj jedan da, a drugi ne“, rekao je predsednik, uz konstataciju da je dobar izbor voditeljke što ne gleda Survivor.

To je uporedio sa pojedinim filmovima, kao što su Munje, Lice s ožiljkom, Vidimo se u čitulji… uz zaključak da bi onda i to trebalo ukinuti, ako već treba i rijaliti programe.

Podsećamo, u Srbiji je danas treći dan žalosti zbog tragedije koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

Građani širom Srbije i regiona odaju poštu sedamnaestoro stradalima u dve masovne pucnjave.

Sve vesti o ovim tragedijama možete pratiti u Danasovom BLOGU.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari