Fotografije sa bloga Domaćica za vas

Neophodni sastojci:

2 kašike ulja po izboru

1 srednja šargarepa

1 srednji zelen

4 kašike prosa

po ukusu: so, biber, kurkuma, peršunov list…

Priprema: Šargarepu i zelen očistiti i izrendati. Potom propržiti kratko na ulju, pa sipati opran proso i oko 1 l vode. Čorbu kuvati desetak minuta, dodati, po potrebi i ukusu, još vode, začiniti i kuvati još koji minut. Prilikom služenja, čorbu posuti peršunovim listom.

Recept možete naći i na blogu

Piše Kristina Gašpar, autorka bloga Domaćica za vas. Kristina je tvorac mnogobrojnih recepata koji su svoje, zasluženo mesto, pronašli i u cenjenim štampanim izdanjima.

Na “blogerskoj” sceni Srbije, mnogi su je prepoznali po tome što se razlikuje svojim fotografijama. Mnogi, u isto vreme, ne veruju da fotografije izrađuje sama, i to najčešće jednim, prilično starim modelom pametnog telefona. Posebnu pažnju privlače njeni veganski i vegetarijanski recepti.