Recept za hrskavu pitu od krompira bez kora 1Foto: Shutterstock

Veoma se lako pravi, a ukusna je. Savršen izbor za večeru ili doručak.

POTREBNO JE:

150-200 g brašna,
2 jaja,
4 krompira,
mleko,
so,
voda,
1 čen belog luka,
biber,
2 dl jogurta,
2 dl kiselog mleka.

PRIPREMA:

Krompir isecite na kockice. Od jaja, brašna, mleka, vode i soli umutite testo malo gušće nego za palačinke.

Zagrejte rernu na 220 stepeni. Nauljite pleh i dobro ga ugrejte, pa u njega izlijte pomešane krompire sa testom i izgnječenim belim lukom i pecite oko 20 minuta.

Sve zalijte jogurtom pomešanim sa kiselim mlekom i pecite još nekoliko minuta, dok ne porumeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.