Izlazimo (li) na izbore... 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Vučićeva prevarantska mašinerija još jednom je uspela da pocepa opoziciju! Laganje, razvlačenje, odbijanje, pa popuštanje u ispunjavanju zahteva opozicije, bila je perfidna taktika gubljenja vremena. A za to vreme SNS je vodio svoju kampanju.

Prvi zaključak iz ove igre, koja se ponavlja otkako su na vlasti, jeste da sa njima nema fer igre, ni opuštanja i poverenja.

Iako smo skoro svi verovali da će početno „NE“ Ane Brnabić na kraju biti „DA“ Aleksandra Vučića, oni su ipak uspeli da prevare, da „pojedu“ dragoceno predizborno vreme.

I još nešto, njima mnogo važnije, uspeli su da razbiju opoziciju i da taktiku „zavadi, pa vladaj“ sprovedu i ovog puta.

Izlazimo (li) na izbore... 2
Sena Todorović Foto: Twitter

Bilo da se raskomadana opozicija opredeljuje ZA ili PROTIV izlaska na izbore, uverena sam da svi oni imaju dobre i ozbiljne namere, koje, kako god da se opredele, u ovim nemogućim uslovima teško da mogu dati dobre rezultate.

Zato je vreme da mi građani ovog puta uzmemo sudbinu u svoje ruke. Da, ne čekajući usaglašavanje opozicionih stranaka SVAKO,

POJEDINAČNO, IZAĐE NA IZBORE U BEOGRADU I GLASA PROTIV ALEKSANDRA ŠAPIĆA I SRPSKE NAPREDNE STRANKE!

DA NAS NA BIRALIŠTIMA BUDE ŠTO VIŠE, BEZ OBZIRA KOJOJ STRANCI ILI KOALICIJI PRIPADAMO! ILI NE PRIPADAJMO NIKOME!

Razumem da je to manji problem za nas koji nismo svrstani u partije, jer nismo obavezni da poštujemo stranačke odluke, nego da slušamo svoju savest!

I svest o potrebi za promenama.

Predlažem i članovima stranaka da, kao pojedinci, odustanu od stranačke discipline i direktiva i ovog puta izađu na izbore!

Jedino tako možemo da spasimo Beograd od propadanja i urušavanja, koje već predugo traje.

I da jednom zauvek nevaspitane, osione, polupismene, drske, nasilne prostačine i plagijatore, kakav nam je trenutni PRIVREMENI ORGAN, oteramo u istoriju, gde su kao nečasni već obezbedili mesto.

Autorka je novinarka, jedna od osnivačica NUNS-a

Stavovi autora u rubrici Dijalog ne odražavaju nužno uređivačku politiku Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari